‘Barrelteam de Waadriders’ uit Anjum doneert 3.877,- voor de nieuwe speeltuin!

Dinsdagavond 18 juni 2024 kwamen de Waadriders bij Revalidatie Friesland voorrijden in hun opvallende ‘barrel’ (een Volvo V70 uit 1997). Met deze auto hebben zij deelgenomen aan de Megarun; een tocht van ruim 3600 kilometer door onherbergzame natuurgebieden in Tsjechië, Polen, Slowakije, en Oostenrijk.

Een barrel is een auto, ouder dan 15 jaar die de nodige technische uitdagingen biedt 😊 aan het team. Náást het trotseren van diverse weersomstandigheden en het overnachten in tenten. De Waadriders hebben in 2022 en 2023 ook meegedaan, waarbij ze de tocht hadden gekoppeld aan het inzamelen van geld voor een goed doel. In 2022 ging de opbrengst naar de vrienden van school Lyndensteyn en in 2023 naar de Ronald McDonald Hoeve. Dit jaar heeft het team gekozen voor het project ‘Spelen in het groen’ van de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland!

De cheque van € 3.877 is zeer welkom. Hiermee kunnen we de puntjes op de i zetten bij de nieuwe speeltuin, zoals extra groen en wegwijsbordjes. Want ook peuters en ouders uit Beetsterzwaag en omstreken zijn welkom.

De cheque werd overhandigd door Elyne en Femke aan Sytske Atsma van Stichting de Vrienden van Revalidatie Friesland. Op de foto zie je hen samen met Klaas Zijlstra, Remco Zijlstra en Sikke Koree bij de brug in de nieuwe speeltuin. En op de foto hieronder zie je het ‘barrel’ waarmee ze de Megarun zo goed hebben volbracht!

Hartelijk bedankt ‘barrelteam de Waadriders’ uit Anjum!