De Friese Fondclub draagt bij aan project ‘Spelen in het groen’

Op 25 april 2024 mocht de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland een cheque van € 2500,- in ontvangst nemen van De Friese Fondclub.

Deze donatie komt ten goede aan het vernieuwen van de buitenspeelplaats voor de kinderen van de therapeutische peutergroep. Het hebben van een goede en veilige plek om buiten te spelen is namelijk een belangrijke aanvulling op de mogelijkheden om de kinderen te behandelen.

De nieuwe buitenspeelplaats wordt ingericht met specifieke speeltoestellen in een natuurrijke situatie waarin veel valt te beleven en te doen. Dus lekker spelen in het groen!

Het einddoel van € 86.644 is hiermee zo goed als behaald! Dat betekent dat we kunnen starten met het opruimen van de oude speelplaats en het inrichten van de nieuwe omgeving.

De cheque werd uitgereikt door Piter Eekhof en Koos Dijkstra, bestuursleden van De Friese Fondclub.

Op de foto v.l.n.r.: Nienke Crum (groepsleider therapeutische peutergroepen), Karin de Boer groepsleider therapeutische peutergroepen), Fokje Kooi (secretaris Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland) en Piter Eekhof en Koos Dijkstra van de Friese Fondclub.