Penningmeester

Voor het bestuur van de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Wie zijn wij?

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zet zich in om meer mogelijk te maken voor patiënten van Revalidatie Friesland. De stichting zet zich in om het verblijf voor patiënten bij Revalidatie Friesland prettiger te maken of een revalidatiebehandeling aangenamer. Het bestuur van Vrienden van Revalidatie Friesland bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor de patiënten van Revalidatie Friesland. Dit doen wij door eigen inzet en hulp van vrijwilligers, waarbij het werven van donateurs/vrienden en andere vormen van fondswerving centraal staan.

Jouw functie

Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor het geld van de stichting. Je stelt een begroting en een financieel jaarverslag op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de controle en de beoordeling van de financiële gegevens. Je informeert het bestuur en belanghebbenden over de financiële stand van zaken. Verder teken je betaalopdrachten en sluit je relevante verzekeringen af.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt affiniteit met Revalidatie Friesland en de stichting. Daarnaast beschik je over een goed financieel inzicht en financiële kennis. Je bent betrouwbaar en kan zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende bestuursfunctie in een dynamische organisatie.

Vragen?

Voor informatie over deze vacature kan contact opnemen met Edo Hoornstra, telefoon 088 580 1655 of e-mail  e.hoornstra@revalidatie-friesland.nl

Solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jikke Dijkstra via J.S.Dijkstra@revalidatie-friesland.nl

De sluitingsdatum van de vacature is 1 november 2021.