Secretaris

Voor het bestuur van de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris.

Wie zijn wij?

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zet zich in om meer mogelijk te maken voor patiënten van Revalidatie Friesland. De stichting zet zich in om het verblijf voor patiënten bij Revalidatie Friesland prettiger te maken of een revalidatiebehandeling aangenamer. Het bestuur van Vrienden van Revalidatie Friesland bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor de patiënten van Revalidatie Friesland. Dit doen wij door eigen inzet en hulp van vrijwilligers, waarbij het werven van donateurs/vrienden en andere vormen van fondswerving centraal staan.

Jouw functie

Als secretaris ben jij het geheugen van de organisatie. Je zet een informatiesysteem op waarin documenten, verslagen en contacten makkelijk terug te vinden zijn. Daarnaast ben je het informatiepunt voor het bestuur en externen. Je zorgt ervoor dat mail en post op tijd beantwoord wordt. Bij vergaderingen bereid jij de agenda voor samen met de voorzitter.  Je maakt ook een verslaglegging van de vergadering. Nadat je de verslaglegging hebt gedaan zorg jij ervoor dat alle bestuursleden deze notulen ook ontvangen. Verder stel je samen met de voorzitter het jaarverslag op.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt affiniteit met de Revalidatie Friesland en de stichting. Daarnaast beschik je over enige bestuurlijke ervaring. Je kan goed in teamverband werken, je bent sociaal vaardig en je kan zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende bestuursfunctie in een dynamische organisatie.

Vragen?

Voor informatie over deze vacature kan contact opnemen met Edo Hoornstra, telefoon 088 580 1655 of e-mail  e.hoornstra@revalidatie-friesland.nl

Solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jikke Dijkstra via J.S.Dijkstra@revalidatie-friesland.nl

De sluitingsdatum van de vacature is 1 november 2021.