Voorzitter

Voor het bestuur van de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wie zijn wij?

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland zet zich in om meer mogelijk te maken voor patiënten van Revalidatie Friesland. De stichting zet zich in om het verblijf voor patiënten bij Revalidatie Friesland prettiger te maken of een revalidatiebehandeling aangenamer. Het bestuur van Vrienden van Revalidatie Friesland bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor de patiënten van Revalidatie Friesland. Dit doen wij door eigen inzet en hulp van vrijwilligers, waarbij het werven van donateurs/vrienden en andere vormen van fondswerving centraal staan.

Jouw functie

Als voorzitter geef je leiding aan het bestuur en kijk je met anderen naar het samenwerkingsproces. Je bereidt de bestuursvergaderingen inhoudelijk voor en je leidt deze vergaderingen. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt van de Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland. Daarnaast houd je je bezig met het functioneren van de stichting, het bestuur en de bestuursleden en evalueert dit aan de hand van het beleidsplan. Je onderhoudt contacten met externe partijen waarin je de activiteiten van de organisatie uitdraagt.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt affiniteit met Revalidatie Friesland en de stichting. Daarnaast beschik je over enige bestuurlijke ervaring. Je durft beslissingen te nemen, je kunt in  teamverband werken, je bent enthousiast en sociaal vaardig en je kunt zowel mondeling en schriftelijk goed communiceren.

Wat bieden wij?

Een afwisselende bestuursfunctie in een dynamische organisatie.

Vragen?

Voor informatie over deze vacature kan contact opnemen met Edo Hoornstra, telefoon 088 580 1655  e-mail e.hoornstra@revalidatie-friesland.nl

Solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jikke Dijkstra via J.S.Dijkstra@revalidatie-friesland.nl

De sluitingsdatum van de vacature is 1 november 2021.